Nieuw seizoen 09-10

Hallo,

Met enige vertraging proberen we dan toch onze site terug wat in orde te krijgen. Onze ploeg onderging weer enkele belangrijke veranderingen tov vorig seizoen. 2 van onze sterkhouders verlieten ons om in hogere regionen te gaan spelen. Wij wensen hen daar allebei zéér veel geluk mee en zijn er van overtuigd dat ze Koen’s voorbeeld gaan volgen en dus gaan schitteren. Mich is naar Asse-Zellik(4deprov) en Bart naar Doggen(3de prov).

Echter, we hebben er ook terug enkele nieuwe spelers bij en ons team is zelfs internationaal aan het worden met een Spanjaard erbij. Nieuwe namen zijn:

Tom De Vos, Christophe Oplieger, Stijn Cleerens, Jimmy Vanden Driessche, Björn Segers, Sam Campens en Jose Avilla. Wij zijn ervan overtuigd dat zij ons gaan helpen om weer de strijd in de hoogste regionen aan te gaan.

Ons seizoensbegin is reeds uitstekend te noemen. Ondanks we gedacht hadden dat het inpassen van de nieuwe namen moeizamer zou verlopen blijken we terug over een gehecht geheel te beschikken waarbij iedereen voor elkaar wil werken en we als ploeg er proberen te staan. Voor de beker haalden we de 1/8ste finales als 1ste van onze poule en de 2 eerste competitiewedstrijden werden gewonnen, zelfs tegen ons “zwart beest” FC Beert waar we vorig jaar 0 op 6 tegen behaalden.

We gaan opnieuw proberen om de site een beetje up-to-date te houden en misschien af en toe een verslag te posten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s