FC Bareel – PS 0-3

De laatste wedstrijd voor het treffen tegen E. Burst. Deze wedstrijd moest gewonnen worden om mee bovenaan de rangschikking te blijven. En het moet gezegd, het werd een moeilijke wedstrijd. Bareel had zich goed voorbereid en het was wachten tot het laatste kwartier om afstand te nemen van hen.

Reeds in de 1ste minuut ontsnapte de libero van Bareel aan de rode kaart. Een slecht ingespeelde bal kwam in Roel’s voeten terecht en deze werd vastgehouden terwijl hij alleen op doel afging.  De ref floot fout maar gaf zelfs geen geel, zat die 1ste minuut er voor iets tussen?

Poreistampers had het moeilijk en Bareel had z’n middenveld goed gestoffeerd. We hadden wel overwicht, maar het leidde niet tot véél kansen. telkens wiel de laatste bal te hoog, te laag, te ver, te kort. Bareel kwam dan ook wat opzetten en nam de laatste 15min van de 1ste helft voor zijn rekening. 0-0 was de ruststand en nog een eind te gaan dus.  De 2de helft nam Poreistampers het heft duidelijk in handen en begon het middenveld van de tegenstander het vele loopwerk te voelen. Davy en Tom kwamen in de ploeg voor Roel en Boen. Het overwicht bleef duren, maar nog steeds wilde de bal niet rollen voor ons en Voske speelde weer een sterke wedstrijd in doel. Lieven behoedde ons voor de koude douche door een mmoi schot van Bareel met een tijgersprong uit doel te houden. 15min voor tijd was het dan toch raak. Een afstandsschot van Bart week af en het geluk was dan eindelijk toch aan onze zijde.

Daarna begon Tom zich te tonen. Na een mooie rush werd hij foutief gestopt in de 16 en Nico bleef zoals steeds koelbloedig, 0-2. Iets daarna was de wedstrijd helemaal gespeeld toen weer Tom zich mooi doorzette en Davy de bal heerlijk in de linkerbovenhoek schoot, 0-3.

Gewonnen op karakter, zo heeft coach Johan het graag. Datzelfde karakter zal de komende weken hard nodig zijn wanneer we Burst en Beert op bezoek krijgen, 2 zeer sterke tegenstanders. Wij hopen dan ook op een talrijk opgekomen supportersschare.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s