Sp Oppem – PS 0-5

Oppem, een gevreesde tegenstander voor de top3. Wij bleven steken op 2-2 in de heenwedstrijd en ook Imde en Burst verloren reeds punten tegen hen. Aangekomen op Oppem zagen we ook een heleboel bekende gezichten van de veloren wedstrijd in de bekerpoule, we waren dus gewaarschuwd. Onze hele linkerflank(Steve, Pieter V en Mich) was afwezig waardoor Johan wat diende te schuiven. Joeri werd opgeroepen om ons doel te verdedigen zodat Lieven de linksachter kon innemen. Davy kwam op de linksmid.

Ploeg: Joeri – Lieven, Dirk, Pieter, Bart en Boen – Stefaan, Davy en Kevin – Roel en Nico

Poreistampers schoot goed uit de startblokken en was meteen gevaarlijk. We speelden een zéér goede 1ste helft met 4 doelpunten. Oppem toonde héél wat minder karakter dan vorige wedstrijden en werd toch een beetje overklast. Roel scoorde de eerste, Davy prikte er ook 2 tegen de netten waarvan vooral de eerste van mooie makelij was. De 3de goal werd door Nico gemaakt na een mooie snelle actie. Joeri trapte uit, Roel verlengde met het hoofd naar Davy die Nico in 1 tijd bediende.

Tijdens de rust werden Roel en Boen vervangen door Tom en Jens. Na 2 min stond het 0-5 na een actie Davy-Nico waarbij laatstgenoemde zijn 11de van de competitie maakte.

Hierna werden nog héél wat kansen verknoeit en verwaterde de partij een beetje. Echter, weer een pluim naar de verdediging die de 0 hield. Een verdiende overwinning en we blijven op koers voor de clash van 5 april tegen E. Burst. Volgende week natuurlijk nog even geconcentreerd als anders want Bareel is eveneens niet te onderschatten. Supporters op post!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s