FC Imde – Poreistampers 0-1

Na enkele maanden inactiviteit toch nog eens een poging om de site up-te-daten.

De voorbije wedstrijden werden gewonnen behalve deze thuis tegen Beert(0-2) en Oppem(2-2). Echter, ook zij waren het eens met ons, het was met wat geluk. Maar ja, het zijn de doelpunten die tellen en niet de kansen. Als je er zoveel de nek omwringt kan je natuurlijk nooit winnen.

Deze week was het echter anders tegen FC Imde. Deze ploeg heeft de voorbije 2 jaar geen enkele competitiewedstrijd verloren en we vertrokken dus met het grootste respect en coach Johan had gevraagd om vanuit een verdedigende instelling aan de wedstrijd te beginnen. Het 1ste kwartier was duidelijk voor Imde en op enkele hoekschoppen kwamen we 2 keer goed weg. Daarna herstelde het evenwicht zich meer en meer maar was het vooral middenveldspel dat de bovenhand haalde. Beide teams verdedigden uitstekend en de kansen waren schaars. Een minuutje voor rusten kreeg Roel de bal perfect aangespeeld via Nico, maar zijn schot miste alle richting.

Na de pauze was het Poreistampers die het overwicht namen en niet meer afgaven. Achteraan organiseerde Dirk zijn verdediging, bestaande uit Pieter V, pieter H en Boen, uitstekend zodat Lieven geen moeilijke saves moest verrichten. Op het middenveld werkten Stefaan en Bart zich de longen uit het lijf en de flanken Kevin en Mich konden zich steeds beter doorzetten. Davy en Tom kwamen de spitsen vervangen en na samenspel tussen Pieter H, Bart en Mich, wie anders, loste een laagscherend schot dat op het perfecte moment botste boven de duikende Imde-keeper. De verdiende 0-1 stond 14min voor tijd op het bord en werd niet meer afgegeven. Steve kwam ook nog een licht geblesseerde Pieter V vervangen.Een verdiende zege van een hardwerkend en gemotiveerd  FC Poreistampers.

Nu volgende week bevestigen tegen FC Bareel en we zitten weer op het goede spoor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s