Poreistampers omzeilen zwart beest van vorig seizoen

30 november was het Affligem C dat ons partij gaf op Sleeuwagen. Wederom een aantal afwezigen waaronder Jens, Stafke en Bart. Vorig seizoen haalden we slechts 1 op zes tegen deze ploeg, dus de nodige voorzichtigheid en respect waren aan de orde.

 

Door de afwezigheid van Stafke en Bart, de motoren van het middenveld, diende Johan te schuiven en bracht hij Lieven aan de aftrap op de linker flank. Hierdoor bevolkten Mich en Nico het middenveld, samen met Pieter. Over de eerste helft kan ik kort zijn. Affligem kwam nauwelijks of niet over de middenlijn. Bij ons was het echter, ondanks vele en goede kansen, wachten tot het moment dat Lieven ons verloste met de openingstreffer. Met een knap overhoeks schot zette hij ons 1-0 voor. Even later was het Nico V. die ons de 2-0 maakte op penalty. Nog voor de rust werd het 3-0. Knappe actie op rechts van Niko en deze vond zijn naamgenoot (Nico V.) aan de tweede paal. Ruststand 3-0.

 

Johan voerde meteen 3 wissels(Roel-Davy; Kevin-Steve; Niko-Tom) door zodat iedereen de nodige speelminuten kreeg. Zoals vaak gaan er dan automatismen verloren. Ook gemakzucht sloop in het team en ondanks de zwakke tegenstander heeft dit natuurlijk consequenties. Na slordig verdedigend werk was het Affligem dat wist te scoren na 60 minuten. Verder lieten we het niet komen. Nico V. en Mich wisten elk nog éénmaal te scoren en zo de 5-1 eindcijfers op het bord te zetten.

 

We speelden niet goed maar wonnen toch eenvoudig. Volgende week ontvangen we het puik gestarte Skippy. Onze eerste topper van het seizoen is een feit want de nummers 2 en 3 uit de klassering staan tegenover elkaar. Hopelijk komen we zonder puntenverlies uit deze strijd.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s