Sp Oppem – VK Poreistampers 4-3

De laatste wedstrijd van de bekerpoule was niet meer beslissend, de eerste plaats was reeds binnen voor ons. Echter, SP oppem was uit op revanche voor de smadelijke 13-1 nederlaag van de heenmatch en stond aan de aftrap met een zéér fel veranderde en betere ploeg tov deze match. En ze startten furieus met een 2-0 voorsprong na 20 minuten spelen. Poreistampers speelde te laks en met te weinig strijdlust en overtuiging, op Mich na, die een sterke wedstrijd speelde. Op het halfuur kregen we dan toch de kans op de aansluitingstreffer nadat Mich werd neergehaald door de grootste man op het terrein. Volgens hen was er niets aan de hand, maar de bal ging wel degelijk op de stip en Nico maakte er 2-1 van. Echter, een onverwachts vluchtschot van een Oppemspits werd door iedereen over het doel gezien maar verdween mooi in de verste winkelhaak. Ruststand 3-1.

De 2de helft speelden we beter, maar het inspelen bleef met momenten ondermaats. Echter, de inzet en vechtlust was veel beter waardoor we Oppem meer en meer onder controle kregen. Paul mocht een hoekschop nemen en Roel devieerde de bal met het hoofd binnen, 3-2. Niet veel later ging de buitenspelval slecht open en kon Oppem via een mooie lob Lieven voor een 4de maal verslagen. De kansen voor Oppem verminderden maar die van de Poreistampers bleven komen. Mich, Davy en Nico kregen de bal spijtig genoeg niet tegen de netten. Roel maakte er 10min voor tijd dan toch 4-3 van na een hard schot over de grond. Een laatste offensief leverde niets meer op waardoor we onze 2de nederlaag leden.

Volgende week begint eindelijk de competitie. Laat ons hopen dat we deze met 3 punten kunnen aanvatten. Tegenstander Smeerebbe is echter niet van de minste en op hun klein veld is het voor geen enkele voetballende ploeg makkelijk. Supporters op post !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s