VK Poreistampers – SP Oppem 13-1

Ja, U leest het goed. 13-1. Een onverwachte score waar Oppem wel enkele verzachtende omstandigheden kon aanspreken. Hun beste spits(van horen zeggen toch) Kevin moest werken en ze beëindigden de wedstrijd met 9 na 2 blessures(die er kwamen zonder spelerscontact).

De mosselen van de KSA hadden ons goed gedaan want na een wervelende start stond er na 15min al 4-0 op het bord via Roel(x2), Nico Verbiest en Stafke. Wanneer dan een Oppemverdediger door de knieën ging met waarschijnlijk een spierscheur werd het veldoverwicht alleen maar groter met een man meer. De bal ging goed rond van links naar rechts en er werd nog 2x gescoord voor de rust door Mich en Nico Verbiest op penalty.

De 2de helft werd daarmee eigenlijk overbodig en was een uitgelezen moment om ons doelpuntensaldo de hoogte in te jagen. Ondanks nog vele gemiste kansen scoorden Jens(x3), Nico Verbiest, Mich, Kevin en Pieter H. Een eerredder kwam er op het einde na een onverwacht afstandsschot in het dak van het doel. 13-1 werd aldus de eindstand en Oppem won de penalties met 4-5. Wij wensen Oppem ook nog te feliciteren met de moed en sportiviteit gedurende de hele wedstrijd die zonder 1 enkel incident verliep(het is de laatste weken al anders geweest 😦  )

En voor de liefhebbers van eetfestijnen, SP Oppem geeft dit weekend hun eetfestijn in de Parochiezaal van Wolvertem. Volgende week afspraak thuis tegen FC bareel B.